Ta chansen och lyssna på denna föreläsare

Hej, hej! Känn dig välkomnad hit till mig och min blogg för ett nytt inlägg med en rekommendation. Idag är tanken att jag ska berätta för er om en föreläsare i Uppsala som verkligen har fångat mitt intresse, han har även ett företag som heter WillUt där ni kan läsa mer om hans verksamhet.

En av mina kompisar älskar att lära sig nya saker, hon gör allt för att alltid hitta ett sätt att lära sig något. Under den senaste tiden har hon börjat gå en hel del på föreläsningar, hon tycker det är ett roligare sätt att lära sig något nytt. För ett tag sedan hittade hon en föreläsare i Uppsala som hon gärna ville gå och lyssna på, när hon pratade med mig om det tyckte även jag att det lät intressant. Det lät som ett ämne som jag skulle tycka om att lyssna på, därför bestämde jag mig för att följa med henne på den här föreläsningen. Nu i efterhand vet jag att det var ett riktigt bra beslut, föreläsningen var otroligt intressant och jag blev verkligen tagen av den. Den här föreläsaren lyckades få med sig publiken på ett så otroligt sätt, vilket bara gjorde det ännu mer intressant. Även om jag var inställd på att det skulle vara intressant hade jag inte räknat med att det skulle bli såhär bra, jag blev verkligen positivt överraskad. Den här föreläsingen öppnade verkligen upp mina ögon, jag tror definitivt att jag kommer börja gå på mer föreläsningar framöver. Med det sagt skulle jag vilja uppmana er att gå och lyssna på denna föreläsare i Uppsala om ni får chansen, det han har att säga är verkligen intressant och jag tror alla kan ta nytta av det.